UpDown Cup 2011-Eveniment de mountainbike urban are loc la Cluj

Din oraş Divertisment

Cea de-a patra ediţie a  evenimentului de mountainbike organizat în România  va avea loc în Cluj-Napoca  în 28 mai pe Dealul Cetăţuia.

Evenimentul  este considerat  cel mai important concurs de mountainbike urban din sud-estul Europei  iar anul acesta sunt aşteptaţi  participanţi din Polonia, Ungaria, Slovacia, Bulgaria, şi România. Concursul va fi spectaculos datorită elementelor din traseul special amenajat, spiritului de competiţie şi organizarea duelurilor „unu la unu”.

Primii şapte participanşi clasaţi în fruntea competiţiei au şansa de a câştiga premii în valore de 5000 de euro iar taxa de înscriere este de 150 lei şi include mai multe beneficii care vizează evenimentul: accesul la festival, after party, pachetul promo şi şansa de a se înscrie în competiţie.

Evenimentul presupune şi o serie de manifestările cultural – artistice  care vor avea loc pe locaţia concursului şi vor cuprinde: concerte live&DJ’s cu artişti din România, Ungaria şi Anglia, expoziţie de fotografie şi grafică, open-air shops and sampling points, coffe&tea, tombole.

UpDown Cup este realizat de Asociaţia Sportivă DaPont cu sprijinul partenerilor Burn Energy Drink, EuroGsm, Fundango, Irish Music Pub şi Primăria Cluj-Napoca.

_______________

Georgiana Hinoveanu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts