UPDATE: Penitenciarul Gherla – Un deţinut nu s-a întors în arest

Administraţie

Deţinutul de la Penitenciarul de Maximă Securitate de la Gherla, care nu s-a întors în arest, nu a fost încă găsit de poliţie.

Daniel Olteanu a fost eliberat pentru trei luni din cauza unor probleme sociale şi ar fi trebuit să se întoarcă în arest joi, 29 ianuarie 2009.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, Raluca Seucan, poliţia a fost înştiinţată cu privire la dispariţia deţinutului şi s-a început urmărirea acestuia.

“Am primit un fax de la cei de la penitenciarul Gherla prin care am fost anunţaţi că până în 28 ianuarie domnul respectiv se afla în întreruperea pedepsei şi nu s-a mai prezentat la încarcerare. Poliţiştii efectuează verificări şi investigaţii pentru a-l localiza şi a-l găsi în vederea încarcerării” a adăugat Raluca Seucan pentru UBB Radio.

Dublul asasinat de la Braşov a readus în atenţia opiniei publice neregulile cu privire la eliberarea deţinuţilor din penitenciare.

Vă reamintim că principalul suspect al asasinatului de la Braşov, de joi, 29 ianuarie,  Serghei Gorbunov, a fost eliberat pentru trei luni de la penitenciarul de Maximă Securitate din Craiova, din motive medicale.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts