Untold a câștigat premiul „Best Major Festival”

Din oraş Eveniment

untold

Festivalul Untold a ocupat primul loc în cadrul festivalurilor de top din Europa. Acesta a reușit să adune anul trecut în România nu mai puțin de 240.000 de iubitori de muzică electronică. 

Festivalul care a creat isterie în rândul tinerilor, și nu numai, din întreaga lume, a fost desemnat câștigător la categoria Best Major Festival. Untold a reușit să surclaseze nume mari precum: „Deichbrand Festival” (Germania), „Exit Festival” (Serbia), „Tomorrowland” (Belgia) sau „Sziget Festival” (Ungaria).

Fenomenul Untold  a fost trăit de mii de oameni. Întregul spectacol de lumini și muzică electronică s-a defășurat în perioada 30 iulie-2 august 2015, în Cluj-Napoca, loc în care au prestat unii dintre cei mai buni artiști ai momentului. Nume precum David Guetta, Armin van Buuren sau Avicii s-au declarat, pe paginile oficiale de pe rețelele de socializare, mulțumiți și impresionați de publicul numeros care a fost alături de ei în toate cele 4 zile de spectacol.

Untold Festival 2016 îl are cap de afiș pe Tiesto, desemnat cel mai bun DJ din toate timpurile. Primele abonamente s-au pus în vânzare în urmă cu 3 luni, până în prezent fiind vândute 26.000. Prețul pentru un abonament din categoria PreSale pornește de la 300 de lei, iar cel din categoria VIP are ca preț de pornire 500 de lei. Perioada de desfășurare a festivalului este 4-7 august, în Cluj-Napoca.

Alina Hostinari / Sursa foto: facebook.com/Untold Festival

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts