Universitatea Babeș-Bolyai și Spherik Accelerator organizează un eveniment dialog despre drumul de la o idee către antreprenoriat

UBB

Evenimentul Startup your idea! From knowledge to business:how to build products from research. organizat de Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Spherik Accelerator, va avea loc în data de 26 iunie 2017, începând cu ora 16.00, în Aula Magna a UBB.

Evenimentul se adresează tuturor cadrelor didactice, cercetătorilor și studenților Universității Babeș-Bolyai și va fi desfășurat sub forma unui dialog despre drumul de la stadiul de idee sau rezultat al cercetării către crearea un produs şi antreprenoriat, dar şi despre oportunităţile oferite de un accelerator antreprenorilor care doresc să îşi dezvolte într-un timp scurt o afacere în zona Tech.

Agenda evenimentului:

  1. Cuvânt de deschidere: Prof. univ. dr. Daniel David, Prorectorul UBB pentru cercetare, competitivitate-excelenţă şi publicaţii ştiinţifice.
  2. Inovarea la UBB – Gabriela Crişan, Şeful Oficiului de Management şi Transfer Tehnologic şi Cognitiv din UBB (OMTTC-UBB).
  3. Spherik şi oportunităţile oferite de un accelerator antreprenorilor care doresc să işi dezvolte o afacere în zona Tech – Roxana Rugină, coordonator Spherik Accelerator.
  4. Cum să gândeşti ca antreprenor – Cezar Grigore, mentor Spherik Accelerator, YCombinator alumnus, entrepreneur.
  5. Discuţii – Chestionar.

UBB este membru fondator al acceleratorului Spherik, urmărind încurajarea cadrelor didactice/de cercetare şi studenţii UBB să-şi transfere expertiza academică şi ideile inovative în servicii către mediul socio-economic-comunitate, prin dezvoltarea de afaceri (ex. prin Start-upuri, Spin-offuri, etc.).

Pentru organizarea și desfășurarea în condiții optime a evenimentului, intrarea se va face pe bază de înscriere la acest link.

– Alexandra Boierean / Sursa fotografiei: Transilvania Reporter

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts