Una dintre marie voci ale radioului românesc a încetat din viață

Social

Moderatorul postului de radio România Actualități a decedat vineri seara. De-a lungul celor patru decenii, Paul Grigoriu a trezit ascultătorii postului de radio public cu matinalul pe care îl modera în fiecare zi.

Acesta a studiat foarte mulți ani limba franceză, iar în mare partea își perecea timpul la Servciul francez al Radio România Internaţional. Prima dată cand a avut contact cu radio-ul, Paul Grigoru nu era atras de acest domeniu, dar pe parcursul carierei acesta a marturisit că acolo și-a găsit adevarata familie.

“ În radio am cunoscut foarte mulți oameni, radioul cere foarte multe sacrificii. Aici mi-am găsit familia!” a mărturisit Paul Grigoriu.

În urma cu șapte ani, “domnul radio” așa cum era el cunoscut, realizatrul de radio a decis să se pensioneze, retrăgându-se în comuna Buciumeni, la aproximativ o sută de kilomentri distanță de București.

Acesta a decedat la vârsta de 70 de ani în casa unde a hotărât să își petreacă restul zilelor, după ce s-a pensionat. A trăit fără telefon mobil, preferând să fie deconectat de tehnologie.

Larisa Bîldea / Sursa fotografiei: www.antena3.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts