Un nou card pentru studenţi

Eveniment Social

Legitimaţia “Omnipass”, prin care studenţii pot beneficia de nenumărate facilităţi printre care şi  transportul în comun, a fost lansată astăzi.

Omnipass

Pentru a putea beneficia de acest card, studenţii trebuie să completeze  un formular online, iar procesarea datelor va fi realizată de Banca Transilvania unde se face poza pe loc gratis.

“ Este un card de identificare care oferă reducerile pe transport şi cele naţionale oferite de către Ministerul Educaţiei, Cercetării şi Inovării şi cele locale oferite de către Consiliul Local. Studenţii de la buget au reducere 100% pe transportul local pe două linii, iar cei de la taxă beneficiază de aproximativ 67% reducere la transport indiferent că sunt studenţi la universităţi private sau la universităţi

de stat. Pe lângă acestea mai apar facilităţile oferite în parteneriat cu celelalte entităţi din mediul privat” a declarat reprezentantul StudentPlus, Andrei Ciubuc

Cardul este grat

uit, iar de acesta mai pot beneficia atât masteranzii cât şi doctoranzii.

Omnipass a luat naştere în urma parteneriatului  StudentPlus dintre Universitatea Tehnică şi Universitatea “Babeş-Bolyai”.

Simona Sauca

Foto: omnipass.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts