Un nou antrenor pentru CFR Cluj

Sport UBB Radio

Portughezul Antonio Conceicao este al patrulea antrenor al CFR din acest sezonAntonio Conceicao da Silva Oliveira este noul antrenor al formaţiei CFR Cluj. Antrenorul de 47 de ani a semnat sâmbătă noaptea cu gruparea din Gruia, după plecarea lui Ales Jindra şi Duşan Uhrin junior. Portughezul a mai antrenat echipe precum SC Braga B, Naval, Estrela Amadora şi Vitoria Setubal.

Antonio Conceicao a mai fost în tratative cu CFR Cluj şi vara trecută, după plecarea lui Ioan Andone, dar atunci a fost preferat Maurizio Trombetta.

Paszkany Arpad, patronul lui CFR Cluj, a ezitat să dezvăluie motivele reale care au stat la baza deciziei de a renunța la cuplul de antrenori Jindra – Uhrin. Reamintim că aceşti au fost daţi afară după victoria categorică de sâmbătă cu FC Vaslui, scor 3-0.

Portughezul este extrem de încrezător în forţa echipei din Gruia şi a ţinut să le mulţumească conducătorilor “feroviari” pentru decizia de a-l pune în această funcţie.

Contractul dintre portughez şi clubul din Gruia se întinde până în vară, cu opțiune de prelungire pentru doi ani. Actul nu conține nicio clauză de reziliere.

Ingrid Gozner

Foto: Thomas Câmpean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts