Un derby cu rezultat echitabil

Sport UBB Radio

CFR Cluj a remizat pe teren propriu cu Steaua Bucureşti, scor 1-1, în ultima partidă a etapei cu numărul 19 a Ligii I.

Elevii lui Andrea Mandorlini au început destul de timid meciul, cu o anumită exuberanţă în joc dar lipsiti de concentrare şi determinare. Răspunsul roş-albaştrilor a venit prompt, în minutul 12, când după o pasă a lui Kapetanos, Bogdan Stancu pătrunde în careu şi îl învinge pe Nuno Claro. Astfel scorul a devenit 0-1, pentru Steaua.

Egalarea vine în minutul 35 golul fiind marcat de Cadu dintr-o respingere a lui Tătăruşanu.     Dacă în prima repriza Steaua este cea care are ocaziile mai clare de gol,  a doua parte a meciului aduce o dominare accentuată din partea gazdelor, fără nici un rezultat care să modifice scorul.

Echipa clujeană a trims în teren următorul 11: în poartă Nuno Claro, fundaşi Panin, Cadu Alcantara şi Leonardo, mijlocaşi E. Dică înlocuit în minutul 88 de Nei, Culio, N. Dică înlocuit în minutul 64 de Peralta, atacanţi Traore înlocuit de Bud în minutul 81 şi Kone.

Prin prisma jocului, la finalul întâlnirii, antrenorii celor doua echipe au fost de acord că scorul a fost unul echitabil.

În urma acestei remize CFR Cluj acumulează 38 de puncte şi rămâne lider, la 3 puncte de Steaua, Timişoara şi Urziceni. În partida următoare, care va avea loc duminică 7 martie formaţia clujeană, va întâlni în deplasare Oţelul Galaţi.

[nggallery id=7]

Cristina Salvan

Foto: Mihaela Cora

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts