Ultramaratonul Autism24h: 150 de participanți vor alerga minim 100 km acasă

Social UBB Radio

Cei 150 de participanţi la Ultramaratonul Autism 24 de ore Marea Neagră vor alerga cel puţin 100 de km fiecare la el acasă, începând de sâmbătă de la ora 10:00, au anunţat organizatorii într-un.

Anul acesta cursa va fi una inedită, participanţii alergând în propriile case, pe bandă sau în curte. La eveniment s-au înscris 150 de sportivi, profesionişti sau amatori, iar banii strânşi din taxele de participare vor fi donaţi către copiii cu autism din Constanţa.

Startul va fi transmis în direct pe Facebook şi pe Youtube, iar „sosirea” va avea loc duminică la finalul celor 24 de ore de alergare. Participanţii îşi vor putea alege traseul de alergare şi acesta poate fi în casă, pe bandă de alergare, pe terasă, pe acoperişul blocului, în curtea casei şi pe orice alt traseu care îndeplineşte condiţiile legale pentru această perioadă. Printre cele mai ciudate locuri care au fost alese deja de participanţi ca trasee de alergare sunt baia unui apartament de bloc, terasa apartamentului, garajul unei case, alergatul în jurul mesei din sufragerie, terasa blocului, iar un alergător şi-a amenajat un traseu între aragaz şi maşină de spălat.

Kit-ul de concurs pentru fiecare participant a fost livrat prin curierat la domiciliu şi conţine: medalie, mascota Autism24h şi diplomă evenimentului. Anul trecut cursa a avut loc pe plaja din staţiunea Mamaia şi s-a bucurat de un real succes. Organizatorul evenimentului, Adrian Gemănaru,  s-a declarat atunci foarte mulţumit.

Sursa: AlergpentruAutism

Mihaela Marcu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts