Ultima bătălie în Campionatul Naţional de Raliuri

Sport

Ultima etapă a campionatului Naţional de Raliuri se va desfăşura la acest sfârşit de săptămână la Piteşti. Raliul Argesului Euromall a adunat la start 41 de echipaje printre care şi unul din Ungaria.

Marco Tempestini la Raliul AraduluiPână în acest moment clasamentul general îl are pe prima poziţie pe Gergo Szabo, urmat pe 2 şi 3 de Tempesta respectiv Jarkko Miettinen, poziţia cea mai disputată acum fiind locul secund în clasamentul general.

Echipajul de raliuri Napoca Rally Team se pregăteşte de Raliul Argesului, ultima etapă a Campionatului Naţional de Raliuri. Tempesta este în acest moment unul din favoriţi locului doi din clasamentul final acesta fiind proaspăt învingător în Novorosiysk Rally si in FIA European Rally Cup (East).

Clujeni Bogdan Marişca şi Sebastian Itu luptă de asemenea pentru un loc pe podium cu toate că la penultima etapă de la Arad aceştia nu au putut lua startul din motive tehnice, astfel ei vor lupta pentru locul 3 în clasament. După locul doi la grupa A obţinut la Arad, clujeanul Danny Ungur are şanse mari pentru obţinerea unui rezultat şi mai bun la această grupă la Piteşti.

Clasament general:

  1. Szabo Gergo
  2. Marko Tempesta
  3. Jarkko Miettinen
  4. Valentin Porcişteanu
  5. Bogdan Marişca

…….

Cătălin Nunu

foto: rallyphoto.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts