UBB sprijină integrarea studenților cu nevoi speciale

UBB

Workshop„Accesibilitatea la universitate: acțiuni de sensibilizare și adaptări curriculare pentru studenții cu dizabilități” este o nouă prelegere pe care Biroul pentru Studenți cu Dizabilități din cadrul Universității Babeș-Bolyai o va organiza miercuri, 27 aprilie 2016, ora 17:00 în Sala Club a Colegiului Academic.

Subiectul prelegerii va avea drept centru de focusare, dezvoltarea unui mediu propice integrării studenților cu dizabilități (printre altele – adaptarea la programa curriculară pentru aceștia).

Prezentă la această întrunire va fi și directorul Biroului pentru Studenți cu Dizabilități al Universității din Zürich (cel mai vechi birou de acest tip), doamna dr. Olga Meier-Popa. Totodată, personalul administrativ, cadrele didactice, colaboratorii UBB precum și studinții din cadrul universității i se vor alătura doamnei director.

Asociații, fundații, dar și instituții implicate activ în asigurarea unei vieți fără bariere au luat parte de-a lungul timpului la evenimentele educaționale pe care le-a organizat Biroul pentru Studenți din cadrul Universității Babeș-Bolyai.

Facilitarea și sprijinirea includerii studenților cu dizabilități în viața universitară sunt obiectivele pe care se axează BSD.

– Alina Hoștinari / Sursa fotografiei: UBB

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts