UBB Radio transmite LIVE – online vizita Cancelarului Angela Merkel

UBB UBB Radio

UBB Radio va transmite LIVE astăzi începând cu ora 16 discursul Cancelarului German Angela Merkel din cadrul ceremoniei de decernare a titlului academic de Doctor Honoris Causa.

Limbile în care va fi transmisă festivitatea sunt germană şi română (traducerea) – transmisia va fi pe un canal iar alegerea uneia dintre limbi se va face prin mutarea BALANSULUI stânga – dreapta.

Evenimentul are loc cu începere de la ora 16, în Aula Magna a UBB (cladirea centrala a UBB) si va fi transmis in direct şi de TVR 3, TVR Cluj, Antena 3, Antena 1, NCN şi Realitatea TV.

Programul vizitei va include şi inaugurarea Institutului de Studii Germane al Universităţii Babeş-Bolyai (Str. I.C. Bratianu nr. 22), urmată de o întâlnire cu studenţi şi cadre didactice de la linia de studiu în limba germană din cadrul Universităţii.

Decizia de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa a fost luată în Reuniunea din 29 mai 2009 a Senatului Universităţii Babeş-Bolyai. Prin scrisoarea semnată de Cancelarul Federal al Germaniei Dr. Angela Merkel, adresată Rectorului Universităţii Babeş-Bolyai, Prof. Univ. Dr. Andrei Marga, şi transmisă la data de 28 iulie 2009 de Cancelaria Republicii Federale Germania, Cancelarul German a mulţumit pentru distincţie, a acceptat titlul şi a subliniat venirea la universitatea clujeană.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts