UBB Radio ONLINE parte a proiectului MICRO-EUROPA

UBB Radio

Work-shop-ul JuMicro Europarnalism radio european – Proiectul MICRO-EUROPA a debutat astăzi la ora 14 la Facultatea de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării.

 

În cadrul proiectului, Romania participa prin UBB Radio ONLINE  de la Universitatea Babes Bolyai. Scopul principal al proiectului MICRO-EUROPA, co-finantat de Comisia Europeana, este dezvoltarea conceptului de jurnalism radio europeanmateriale de presă de interes european adresate unui public European.

“Ședinta de lucru se desfășoară începând de la ora 9 dimineața și se încheie mâine după masă. Am dorit si o întâlnire cu studenții pentru ca acest proiect este deschis oricărui student care vrea să se alăture” a declarat unul dintre coordonatorii proiectului UBB Radio ONLINE, Lect.univ.dr.  Cristina Nistor.

Din proiect mai fac parte: Institute for High Studies in Social Communications (Bruxelles, Belgia), London City University (Londra, Marea Britanie), Universitatea din Tubingen (Germania) și Eur@dionantes (Nantes, Franța).

Evenimentul are loc în cadrul întâlnirii internaţionale a grupului de coordonare a proiectului MICRO-EUROPA si se desfăşoară în perioada 12-13 noiembrie la Universitatea Babeş-Bolyai.

Bogdan Tincu

Foto: Gabriel Galgoczy

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts