UBB Radio- Cel mai inovativ produs de informare

Eveniment UBB

UBB Radio Online a fost desemnat astăzi drept cel mai inovativ produs de informare din Transilvania, în cadrul Galei Multiplicatorilor de Informaţie Europeană din Transilvania de Nord.

Coordonatorii proiectului UBB Radio, lect. univ. dr. Cristina Nistor si Director Studio Media Rares Beuran primesc diploma pentru cel mai inovativ produs de informare Concursul a premiat rezultate excepţionale obţinute în anul 2008 în activitatea de comunicare pe teme europene de către instituţii şi organizaţii. 93 de candidaţi din 6 judeţe ale Regiunii Nord-Vest au concurat la cele 10 secţiuni.

Printre instituţiile din Municipiul Cluj-Napoca care au câştigat premii în cadrul Galei Multiplicatorilor de Informaţie Europeană se numără Facultatea de Studii Europene a Universităţii „Babeş-Bolyai” la categoria „Cel mai activ multiplicator din mediul academic” şi Universitatea de Artă şi Design pentru Academia de Toamnă „Europa Artium”, considerată drept cel mai activ multiplicator din mediul cultural.  Marele Premiu la categoria „Cel mai activ multiplicator din mass-media” a revenit redacţiei „Adevărul” – ediţia de Transilvania.

La eveniment a luat parte şi comisarul european pentru multilingvism, Leonard Orban care a acordUBB Radio cel mai inovativ produs de informare europeanaat premiul la secţiunea „Cel mai eficient parteneriat în domeniul informării europene”, liceului „Aurel Papp” din Satu Mare, care a realizat proiectul „MEP – The Message of the European Peacemakers for Future”.

Gala Multiplicatorilor de Informaţie Europeană din Transilvania de Nord a fost organizată de Agenţia de Dezvoltare Regională Nord-Vest şi Centrul regional Europe Direct Transilvania de Nord, în parteneriat cu Asociaţia Profesioniştilor în Presa Cluj, Centrul Europe Direct Maramureş şi Centrul Europe Direct Bistriţa.

UBB Radio aduce Europa mai aproape de tine.

Mara Rusu

Foto: Thomas Câmpean

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts