U Mobitelco, învingătoare în ultima etapă

Sport UBB Radio

“U” Mobitelco a învins fără probleme CSA Steaua Turabo Bucureşti, cu scorul de 70-59 (25-12, 15-12, 18-10, 12-25), în ultima etapă a sezonului regulat la baschet maculin.

Baschetbaliştii antrenaţi de Marcel Ţenter au început foarte bine jocul și astfel primul sfert l-au câştigat detaşat, cu scorul de 25-12. Sferturile doi şi trei le-au aparţinut din nou clujenilor. Bucureştenii şi-au revenit în ultimul sfert pe care şi l-au adjudecat nereuşind însă să schimbe soarta partidei.

,,Am terminat pe o poziţie mulţumitoare. Sunt bucuros că în ciuda tuturor dificultăţilor pe care le-am întâmpinat în acest sezon am reuşit totuşi să obţinem o poziţie bună pentru play-off. Suntem concentaţi şi conştienţi că de-abia de acum începe greul. Cu Sibiul au fost întotdeauna meciuri tensionate, meciuri grele. Eu sunt sigur nu vor să se oprească aici.”, a declarat antrenorul clujenilor Marcel Ţenter.

Cel mai bun marcator al partidei a fost Kyndall Dykes cu 23 de puncte. De la oaspeţi s-a remarcat Bogdan Popescu cu 17 puncte.

Astfel la finalul sezonului regulat, ,,U” Mobitelco s-a clasat pe locul doi în clasament, cu 54 de puncte, iar în play-off va întâlni formaţia CSU Atlasib Sibiu ocupanta locului şapte, cu 47 de puncte.

__________

Mihai Medan

foto: u-cluj.ro

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts