Joacă Timișoara cu Steaua, câștigă Oțelul

Sport UBB Radio

Derby-ul etapei cu numărul 23 din Liga I, disputat între Poli Timișoara și Steaua București, pe stadionul Dan Păltinișanu, s-a încheiat la egalitate, scor alb, 0 – 0. În urma acestui rezultat, marea câștigătoare este liderul clasamentului, Oțelul Galați, care își păstrează poziția.

Cele două reprize au avut o desfășurare diferită, nervozitatea ajungând la maxim spre finalul partidei. Prima repriză a fost mai echilibrată, cu puține fază de poartă, lupta ducându-se la mijlocul terenului. Cea de-a doua repriză a început cu o atmosferă mai încinsă, atât în teren cât și în tribune, unde o secțiune s-a aprins, generând un adevărat incendiu, care din fericire a fost stins de pompieri. În teren, fazele de poartă s-au înmulțit, cele două echipe renunțând la combinațiile de la mijlocul terenului, în favoarea ieșirilor pe contra-atac. Cele mai mari ratări au aparținut Stelei, Bănel Nicoliță și Surdu trecând pe lângă deschiderea scorului.

În urma acestei partide, atât Steaua, cât și Poli Timișoara își păstrează echipele, iar lui Gigi Becali i se împlinește visul de a nu vedea echipa lui Iancu pe primul loc.

Etapa următoare, Steaua primește acasă vizita Unirii Urziceni, iar Timișoara joacă tot acasă cu Astra Ploiești. Etapa va avea loc în timpul săptămânii, în 5, 6 și 7 aprilie.

__________

Adrian Iancu

foto: gsp.ro

 

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts