U Cluj rămâne cu zero puncte în Liga Zimbrilor după înfrângerea fără drept de apel cu CSM Făgăraș

Sport

„Lanterna roșie” din Liga Națională de handbal masculin, Universitatea Cluj-Napoca, a primit miercuri după-amiaza vizita celor de la CSM Făgăraș, într-un meci disputat la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj-Napoca.

Startul de meci a fost unul echilibrat, scorul menținându-se egal până la 5-5, după care oaspeții au început să se distanțeze. „Studenții” nu au mai fost capabili să restabilească egalitatea în decursul primelor 30 de minute, Făgărașul luând chiar și un avantaj de 5 goluri, la 15-10. Echipa gazdă a încercat să forțeze un rezultat pozitiv până la intrarea la cabine, însă prima repriză se încheia cu scorul de 17-14 pentru CSM Făgăraș.

Partea a doua a fost fără emoții pentru formația din inima țării, aceștia având în mare parte a reprizei un avantaj liniștitor pe tabelă. Încă din primele minute, Făgărașul se distanța la 6 goluri, 21-15. În următorul sfert de oră, jocul devenea ceva mai echilibrat, Universitatea reușind să păstreze diferența, asta până în minutul 53, când cei de la CSM începeau să se distreze, înscriind 4 goluri la rând, iar „U” niciunul. Scorul devenea 34-25, iar până la final diferența ajungea chiar și la 10 goluri, 36-26, în ultimele clipe universitarii înscriind de două ori și făcând ca tabela să indice scorul final de 28-36.

Cu o etapă înainte de final, „U” Cluj este matematic retrogradată, nereușind să obțină nici măcar un punct până în acest moment. De cealaltă parte, băieții de la CSM Făgăraș pot răsufla ușurați, cu această victorie acumulând 20 de puncte, 8 mai multe decât primul loc retrogradabil, Știința Bacău, egalând-o la puncte pe CSM Suceava și urcând până pe locul 10.

 

CS Universitatea Cluj-Napoca – CSM Făgăraș 28-36 (14-17)

Universitatea Cluj: Vlad Coman, Raul Pătrăuș – portari; Cătălin Fodorean – 9 goluri, Alexandru Coman – 6, Raul Kotai – 6, Cătălin Hossu – 2, Alexandru Epure – 2, Alexandru Draia – 1, David Kereki – 1, Dacian Milășan – 1. Antrenor: Ioan Ani-Senocico

CSM Făgăraș: Radu Ivanov – portar; Gabriel Ilie – 10 goluri, Tiberiu Constantinescu – 5, Mihai Huta – 4, Cosmin Capotă – 4, Nicolae Ungureanu – 2, Alexandru Dedu – 2, George Roșca – 2, Florin Bejinariu – 2, Răzvan Mateoniu – 2, Emilian Turcu – 1, Alin Câmpan – 1, George Arsu – 1. Antrenor: Adrian Petrea

 

Cristian Cozmaciuc 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts