„U” CLUJ – MINAUR BAIA MARE: 20 – 26. UNIVERSITATEA SE ÎNDREAPTĂ SPRE UN SEZON NUL

UBB Radio

Universitatea Cluj-Napoca a primit miercuri după-amiaza vizita celor de la Mianur Baia Mare, în Sala Sporturilor „Horia Demian”, ardelenii cedând, însă, și în acest meci, astfel apropiindu-se cu pași repezi de retrogradare.

Universitarii au început partida extrem de bine, nepermițându-le băimărenilor să înscrie timp de șapte minute, ei, însă punctând doar de două ori. Timp de aproape 20 de minute, „U” Cluj a controlat partida, având avantaj pe tabelă până la scorul de 8-7. Pe final de repriză, maramureșenii le-au tăiat din elan „Șepcilor roșii”, până la încheierea primei părți, Minaur trecând în față cu două goluri, 10-12.

Repriza secundă nu a adus nimic nou în tabăra oaspeților. Clujenii le-au fost semnificativ inferiori celor de la Minaur, aceștia din urmă înscriind în primele 18 minute dublu față de „U”, 14-20. A doua jumătate a reprizei a fost ceva mai echilibrată, ambele formații marcând de 6 ori fiecare și ducând scorul final la 20-26.

Călin Hossu a reușit să înscrie aproape jumătate din golurile clujenilor, opt la număr, fiind cel mai bun marcator al lor din acest meci. De cealaltă parte, veteranul Alexandru Csepreghi, împreună cu Vojislav Brajovic au înscris ambii câte șapte goluri.

Cu patru etape rămase de jucat, „U” Cluj nu a reușit încă să acumuleze vreun punct, fapt care o ține pe ultimul loc în play-out, fiind ca și retrogradată. Minaur se menține pe locul doi, având acumulate 15 puncte, patru peste „zona fierbinte”.

Material realizat de Cristian Cozmaciuc / Sursa fotografiei: Ziua de Cluj

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts