U Cluj în galop spre Liga I

Sport UBB Radio

Formaţia FC Universitatea Cluj a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Dacia Mioveni, într-o partidă contând pentru etapa cu numărul 24 a Ligi secunde. Este a treia victorie consecutivă a studenţilor, care visează tot mai mult la promovarea în Liga I.

Clujenii au început bine meciul, iar Machado confirmă înscriind în minutul 5, însă golul este anulat pe motiv de offside. Replica oaspeţilor vine în minutul 9, când Nilă punctează pentru 0-1, care va fi şi scorul final al primei reprize, lucru care le demoralizează pe gazde. Cu toate acestea  studenţii se văd în faţa încă unui gol nevalidat, pentru un fault la portar.

Repriza secundă aduce în prim plan o Universitatea parcă renascută, care atacă în valiri şi reişete să egaleze în minutul 60 prin Szilagyi, care inscrie, cu capul, din 5 metri. Din minutele 82 şi 83 cele două echipe rămân în 10 oameni, prin eliminarea lui  Vladu de la oaspeţi şi a lui Basso de la clujeni. Formaţia gazdă nu renunţă şi preseăză tot mai mult, iar al doilea gol vine în minutul 88, când Lemnaru marchează printr-o lovitură de cap, stabilind astfel şi scorul final.

Antrenorul Crsiti Dulca  atrimis în teren urmîătorul 11:  în poartă Matache – fundaşi Ungurusan, Szialgyi, Basso, Musat – mijlocaşi Popa, Reinaldo, Acosta – în atac Voican – Lecic, Machado.

În urma acestei victorii U Cluj se află acum pe pozţia a patra în clasamentul seriei 2 a Ligii II, cu 42 de puncte. În etapa cu numărul 25, care se va juca miercuri 21 aprilie, clujenii vor întâlni, în deplasare pe CSM Râmnicu Vâlcea.

Cristina Salvan

Foto: Mihaela Cora

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts