Bogdan Marişca şi Sebi Itu echipajul câştigător la TESS Rally 2010 Braşov

CNR 2010 UBB Radio

TESS Rally 2010 s-a încheiat ieri cu un podium la care muţi nu s-ar fi aşteptat. Echipajul Bogdan Marişca – Sebi Itu au ocupat prima poziţie după o cursă a secundelor pe probele speciale de la Braşov.

Ziua de sâmbătă a fost dominată de Marişca şi datorită ghnionului lui Gergo Szabo care a rămas fără diferenţialul spate. Duminică însă pe una din cele mai lungi si tehnice probe din Campionatul Naţional de Raliuri, Babarunca, clujeni s-au impus din nou.

La finalul zilei podiumul era ocupat de Bogdan Marişca – Sebi Itu pe prima poziţie, pe doi Valentin Porcişteanu – Dan Dobre, şi pe trei pentru prima oară pe podium la Braşov echipajul  Marco Tempestini – Dorin Pulpea.

„A fost un raliu foarte rapid. Incredibil, as putea spune. Astfel, pe Poiana, am ajuns la 190 de km/ora, iar pe Babarunca, am depasit 200 km/h. Dar, pana la urma a fost un raliu frumos, care mi-a placut. Superspeciala, ca organizare, a fost net peste cea din vara trecuta. Totusi, nu suntem adeptii regruparilor lungi si dese. Aici ar trebui sa se gaseasca o solutie”, a spus câştigatorul Tess Rally 2010 la Braşov.

Vezi aici galeria foto de la TESS Rally 2010

Cătălin Nunu

Foto: rallyphoto.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts