„U” CLUJ – HC BUZĂU 16-31 (7-16): CLUJENII CU RATĂRILE, BUZOIENII CU GOLURILE

Sport

Universitatea Cluj-Napoca și HC Buzău s-au întâlnit miercuri după-amiază la Sala Sporturilor „Horia Demian”, într-un meci contând pentru etapa a doua din play-out-ul Ligii Zimbrilor, echipa buzoiană fiind cea care a plecat cu cele 3 puncte din Ardeal, scor final 16-31.

Primul sfert de oră a fost dominat autoritar de către buzoieni, aceștia înscriind de 7 ori, în timp ce clujenii au reușit să bage mingea în plasa porții o singură dată. În următoarele 10 minute, universitarii au dat semne de revenire, modificând tabela de încă 4 ori, însă tot cei de la HC Buzău erau cei care aveau ințiativa, scorul devenind 5-12. Până la pauză, diferența de scor se majora, „U” Cluj intrând la cabine cu un handicap de 9 goluri (7-16).

A două repriză continua pe aceeași linie, cu HC Buzău la conducere și „U” Cluj ratând multe atacuri. În minutul 45, „Lupii Buzăului” aveau deja un avantaj liniștitor de 15 goluri, 10-25. Călin Hossu a intrat foarte bine pentru clujeni, înscriind 5 din ultimele 6 goluri ale echipei sale. Astfel partida se încheia cu scorul de 16-31, HC Buzău impunându-se fără probleme.

Cele mai multe goluri pentru „U” Cluj le-a marcat Călin Hossu (4), în timp ce pentru HC Buzău Mihai Asoltanei (9 goluri) și Robert Burlacu (5 goluri) au fost cei mai prolifici marcatori.

După două meciuri disputate în play-out, „U” Cluj rămâne pe locul 6 și ultimul, cu 0 puncte, așa cum a finalizat și sezonul regulat, iar HC Buzău urcă o poziție, până pe 4, având acumulate 5 puncte.

– Material realizat de Cristian Cozmaciuc

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts