„U” CLUJ – DINAMO 13-24 (13-8): RUGBIȘTII CLUJENI NU REUȘESC SĂ IASĂ DIN CRIZĂ

Sport

Echipa de rugby masculin a Universității Cluj-Napoca își continuă seria de înfrângeri cu eșecul de sâmbătă dimineața în fața celor de la Dinamo București, scor 13-24, deși la pauză se aflau în avantaj.

Disputa începea destul de slab, niciuna dintre echipe neavând vreo șansă concretă de a face puncte. Cea care deschidea scorul era „U” Cluj, cu o lovitură de 3 puncte, în minutul 5 de joc.

După această reușită, oaspeții au căpătat curaj, egalând situația pe tabelă, pentru ca mai apoi să reușească și primul eseul al partidei, scorul devenind 3-8.

Când s-au văzut conduși, ardelenii au ieșit și ei la atac, reducând diferența la două puncte. Ultimele 10 minute ale primei reprize au fost cele mai bune ale clujenilor din întreaga partidă. Aceștia au fost foarte ofensivi și au reușit primul eseu, spre final beneficiind și de o lovitură de pedeapsă. Astfel, se stabilea scorul pauzei, 13-8 în favoarea universitarilor.

Partea secundă începea cu Dinamo mult mai motivată, aceștia reducând din diferență cu o lovitură de 3 puncte. Prima jumătate a acestei reprize continua pe aceeași linie, cu Dinamo dominând categoric. Aceștia nu le-au permis clujenilor să iasă din propriul teren, dar în schimb nu au reușit să fructifice vreo șansă.

Într-un final, dominarea s-a simțit și pe tabelă, clubul din capitală reușind două eseuri consecutive și luând un avantaj consistent, 21-13. „Câinii” și-au încununat prestația perfectă din repriza a doua cu încă 3 puncte chiar la ultima fază, stabilind scorul final al întâlnirii, 13-24.

După această partidă contând pentru etapa a 10-a a SuperLigii CEC Bank, „U” ajunge la a cincea înfrângere consecutivă în campionat. Clujenii se află pe locul 7, penultimul în clasament, având  acumulate 7 puncte. De cealaltă parte, Dinamo se poziționează un loc mai sus, având un avantaj de 4 puncte.

– Material realizat de Cristian Cozmaciuc

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts