CFR Cluj și FCSB remizează în cel mai așteptat duel din play-off și lupta la titlu rămâne deschisă

Sport

Campioana en-titre CFR Cluj și FCSB au oferit o remiză albă, 0-0, în cadrul etapei a cincea din play-off-ul Ligii 1, într-un meci disputat pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu. Prin acest rezultat, CFR își menține avansul de trei puncte în fața roș-albaștrilor.

Presiunea unui pas greșit și-a pus amprenta asupra jocului, ambele formații abordând meciul cu mult pragmatism în prima repriză.

Bucureștenii au avut ocaziile cele mai importante, pe lângă posesia superioară, Man (13), Tănase (34) și Gnohere (43) fiind cel mai aproape de a marca. Repriza s-a încheiat cu o lovitură de cap trimisă în bară de Vinicius în urma unui corner.

Repriza a doua a continuat sub aceeași idee tactică, doar cu CFR ceva mai prezentă în jumătatea de teren a FCSB-ului, reușind să semneze cele mai mari ocazii de gol, prin Moutinho (85), care a șutat năprasnic în bară din afara careului, și Bordeianu (88), al cărui șut de la distanță peste poarta lui Bălgrădean a reprezentat ultima ocazie notabilă a meciului.

S-a terminat 0-0, fiind mai multe cartonașe galbene, șase la număr, decât șuturi pe poartă, iar lupta pentru titlul de campioană în sezonul 2018/2019 a Ligii 1 rămâne deschisă.

În etapa următoare CFR se va deplasa la Sfântu Gheorghe pentru duelul cu Sepsi OSK, în vrem ce FCSB va evolua tot în deplasare, pe terenul Viitorului.

CFR Cluj (4-3-3): Arlauskis – Manea, Vinicius, Boli, Camora – Bordeianu, Culio (Moutinho 71), Djokovic (Hoban 90) – Omrani, Bud (Costache 61), Deac. Antrenor: Dan Petrescu

FCSB (4-2-3-1): Bălgrădean – Benzar, Planic, Cristea, Junior Morais – Filip, Teixeira (Nedelcu 90) – Man, Tănase, Coman (Moruțan 70) – Gnohere (Hora 76). Antrenor: Mihai Teja

– Krisztian Bucsi și Cristian Lungu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts