U Cluj câștigă meciul cu CSM Galați și o trimite echipa gălățeană în liga a 2-a

Sport

Primul meci al etapei a 22-a din Liga Florilor s-a disputat între U Cluj și CSM Galați, sâmbătă în Sala Sporturilor ”Horia Demian”. Partida a fost extrem de importantă pentru gălățence în încercarea de a rămâne și sezonul următor în prima ligă, fiind ultima șansă de acest fel.

Clujencele au avut primul gol al meciului și au condus în majoritatea timpului în prima repriză, chiar și la 3 goluridiferență : 9-6 în minutul 15 și 13-10 în minutul 23. Totuși, oaspetele au revenit de fiecare dată, iar la finalul primelor 30 de minute scorul era egal 15-15. Gălățencele au trecut în advantaj în partea secundă, dar doar pentru 5 minute. U Cluj a restabilit egalitatea și s-a aflat și la două goluri în minutul 47, 24-22 și în minutul 50, 26-24. Spre finalul meciului U Cluj a avut o doză în plus de energie și a izbutit să se apere și să recupereze mingea pentru a decide meciul cu o diferență de patru goluri, 31-27.

Diferența de 7 puncte din clasament dintre cele două echipe încheie parcursul gălățencelor în Liga Florilor, urmând să joace în eșalonul secundă.

Următorul meci pentru clujence e în compania celor de la Dunărea Brăila în deplasare.

Echipe:

Cluj: Țăgean, Munteanu, Pordan – Ani-Senocico 9, Petruș 8, Lazăr 6, Boian 4, Stoklosa 2, Dindiligan 2, Vălean, Vasiliu, Popa, Moroianu, Tamas, Pica. Antrenor: Alin Bondar.

Galați: Șerban, Anghel, Caragea – Cioaric 12, Livrinikj 6, Marcu 3, Șelever 2, Conache 2, Bokaric 1, Balaban 1, Cîlici, Clisu, Tănasă, Gogu. Antrenor: Alexandrina Soare

– Articol realizat de Sergiu Vlăgea și Alexandru Nistor

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts