U-BT Cluj este noua campioană națională la U18 masculin

UBB Radio

Echipa U18 a Universității Cluj a obținut medaliile de aur în cadrul Turneului Final 2A al categoriei, desfășurat în acest week-end la Oradea, după ce au învins la scor, 103-62(19-26, 13-23, 14-31, 16-23), echipa gazdă, LPS Bihorul CSM Oradea.Doar pe parcursul primului sfert, bihorenii au reușit să țină pasul cu jucătorii Universității, scorul la pauză fiind 49-32. Echipa de pe Someș a continuat spectacolul și a câștigat sfertul 3 cu 31-14 și sfertul al patrulea cu 23-16.

Dintre jucătorii noii campioane, s-au remarcat– Tudor Todea care a primit titlul de Cel mai bun pasator și Mihai Cârcoană a fost desemnat Cel mai de perspectivă jucător . Totodată, Mihai Cârcoană și Toma Lungoci au fost selecționați în echipa ideală, în timp ce Mihai Cârcoană a fost desemnat MVP-ul turneului.

Sportivii pregătiți de Răzvan Cenean și Mihai Racovițan, au înregistrat un parcurs de excepție în acest sezon, obținând 29 de victorii din tot atâtea meciuri jucate.

MIRCEA CRISTESCU, vicepreședintele executiv U-BT a declarat: ”Felicit jucătorii pentru această performanță, mă bucur că printre ei avem șase jucători de lot național, felicit staff-ul, pe Răzvan și pe Mihai, alături de kinetoterapeutul juniorilor noștri, pe Vlad. Însă în același timp îi felicit pe toți antrenorii care, pe parcursul junioratului acestor sportiv, i-au ajutat să ajungă acolo unde sunt acum! Acum ne bucurăm alături de ei, însă pentru ei urmează o vară de muncă, pentru că suntem convinși că o parte dintre ei se vor antrena alături de echipa noastră de seniori și probabil vor și juca acolo!”

Material realizat de Cristian Lungu / Sursa foto: raxsport.roleave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts