Traian Băsescu: Oriunde pui degetul apar elemente de corupţie

Administraţie Politic

Preşedintele Traian Băsescu a solicitat, marţi, conducerii Ministerului Afacerilor Interne (MAI) să înceapă  imediat o evaluare a celor desemnaţi în funcţii de conducere, denunţând  numirile pe criterii politice.

Acesta a mai declarat la bilanţul MAI că ministerul nu este la nivelul la care ar trebui să fie, nivel specific unui stat European,  şi că “oriunde pui degetul apar elemente de corupţie”.

Traian Băsescu a atras atenţia că orice numire care se face cu sprijin politic la nivel judeţelor nu face decât să decredibilizeze. “De aceea, dacă evaluarea personalului trebuie să fie făcută, ea trebuie să înceapă nu numai la subofiţeri, la agenţi, ci în primul rând trebuie să înceapă cu cadrele de conducere din minister la nivel judeţean Este greu pentru un şef de inspectorat judeţean să se impună în faţa subordonaţilor, în faţa sindicatelor, când el profesional este şubred şi a fost numit cu sprijinul organizaţiei de partid din judeţul X şi va pleca odată cu respectivul partid de la guvernare din funcţie.”

__________

Mara Rusu

Foto: presidency.ro

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts