Magazinele de etnobotanice nu mai funcţionează la Cluj-Napoca

Administraţie Din oraş

Demersurile de eradicare a comerţului cu substanţe etnobotanice s-a soldat cu închiderea tuturor magazinelor de etnobotanice din Cluj-Napoca în urma controalelor și sancțiunilor aplicate în repetate rânduri de către Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj și Serviciul Inspecţie Comercială din cadrul Poliţiei Comunitare a Primăriei, potrivit unui comunicat al Primăriei.

„În prezent la Cluj-Napoca nu mai funcţionează nici un magazin care să comercializeze substanţe etnobotanice şi sperăm să rămână aşa. Noi vom folosi toate metodele legale pentru stoparea comercializării acestor substanţe atât de dăunătoare pentru sănătatea celor care le achiziţionează pentru a le consuma. Ne bucurăm pentru faptul că la Cluj-Napoca numărul consumatorilor de substanţe etnobotanice a scăzut simţitor în ultima lună.”, a afirmat primarul Sorin Apostu.

În prima parte a anului trecut la Cluj-Napoca funcţionau nouă „magazine de vise”, iar la începutul anului 2011 își mai desfășurau activitatea doar patru astfel de locații.

____________

Ana Giol

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts