Totul despre proiectele arhitecturale din Cluj pe www.madeincluj.org

Eveniment

Totul despre proiectele arhitecturale din Cluj pe www.madeincluj.org Centrul pilot de arhitectură ± Cluj va lansa astăzi site-ul  www.madeincluj.org, cu începere de la ora 19:00. Cu aceasta ocazie, va avea loc prezentarea aplicației și tăierea panglicii, eveniment desfășurat pe Bulevardul Eroilor, nr.16.

Unul dintre organizatorii acestui proiect, Tiberiu Bucșa, a declarat că site-ul pune la dispozitia clujenilor o bază de date și informații cu privire la proiectele arhitecturale: “Se va discuta despre deciziile care se iau la nivelul comisiei de urbanism și a tuturor organizațiilor care sunt implicate în avizarea proiectelor pentru Cluj. E o aplicație Google Earth de fapt, e o hartă a Clujului pe care acum, în primă fază, la lansare, se vor găsi informații despre toate proiectele care au fost avizate în comisia tehnică de urbanism în 2009.”

Noutatea constă în faptul că acest site va prezenta proiectele de anvergură prin intermediul unor machete virtuale.

Scopul principal al proiectului este acela de a crea transparență informațională de la nivel decizional la nivelul publicului beneficiar, prin prezentarea informațiilor tehnice pe  înțelesul tuturor.

Aparaschivei Andreea Monica

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts