The Beard Run 3, singurul Cros pe trepte din Transilvania

Din oraş

Ediția a treia a singurului Cros pe trepte din Transilvania, organizat de asociația „Beard Brothers’’, va avea loc în data de 17 martie 2018, în zona treptelor de la Cetațuie.

Evenimentul se adresează iubitorilor de sport amatori și profesioniști, existând și o cursă specială pentru cei mai mici iubitori ai sportului, dar și pentru persoanele cu dizabilități. Conceptul Crosului este unul simplu: o întrecere sportivă care se va desfăsura pe mai multe etape. Startul se va da pentru toți concurenții din parcarea de lângă Parcul Cetațuie, cu alergare către Hotel Belvedere, plus urcare și coborâre trepte, iar la final cu întoarcere către parcarea de lângă Parcul Cetațuie.

Lungimea cursei diferă în funcție de categoria din care fac parte concurenții, pentru profesioniști traseul trebuie finalizat de 5 ori, pentru amatori traseul trebuie finalizat de 3 ori, iar pentru copii și pentru persoanele cu dizabilități cursa va avea întindere până la trecerea de pietoni de pe Strada Călărașilor, iar traseul trebuie finalizat de 4 ori.

Pe lângă bucuria concursului, 100% din taxa de participare va merge pentru un scop caritabil.

„Voi veniți cu voia bună și spirit competitiv, de restul ne ocupam noi! Mâine alergăm pentru achiziționarea unei noi ambulanțe pentru SMURD!’’, au declarat organizatorii Crosului.

Taxa de participare este următoarea:

  • 70 de lei/adulți
  • 50 ron/copii
  • 200 ron/ștafeta
  • 400 ron/echipă reprezentantă companie
  • gratuit/persoane cu dizabilități

– Andreea Dragomir / Sursa fotografiei: Beard Brothers Facebook

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts