Târgul de Călătorii se desfășoară în weekend la Muzeul de Artă

Cultură Din oraş

Prima ediţie a Târgului de Călatorii, eveniment de lifestyle și turism şi-a deschis porţile astăzi, 16 martie, începând cu ora 12. Evenimentul va avea loc la Muzeul de Artă din Cluj-Napoca până duminică, 18 martie.

În cadrul evenimentul organizat de firma Adshop Cluj-Napoca sunt prezentate oferte de vacanță cu prețuri de early booking, dar și promoții aparte, oferite de turoperatori și agenții de turism de renume.

Organizatorii pun la dispoziția clujenilor oferte pentru toate buzunarele, pornind de la de la croaziere cu prețuri atractive, până la excursii în locuri precum: Africa, Indonezia sau pe plajele din Grecia, Croația, ori city break-uri.

Pe lângă ofertele de vacanță din diferite țări, unele agenții și oficii de turism oferă și posibilitatea de a călători în țară.

„Dacă turismul și partea de lifestyle este bine reprezentată, nu am uitat nici de scopul locației în sine și am decis să amenajam câteva zone de expoziție în cadrul Târgului. Astfel, susținem arta și artiștii, oamenii frumoși care merită să fie expuși și vazuți de cât mai multă lume.”

au declarat organizatorii.

Târgul de Călătorii poate fi vizitat după următorul program:

• Vineri: 12 – 19;
• Sambata: 10 – 19;
• Duminica: 10 – 17.

– Text & foto: Andreea Dragomir

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts