TEMPS D’IMAGE revine la Cluj

Cultură Din oraş

Cea de-a cincea ediție a festivalului european de teatru, dans și imagine video ajunge la Cluj în perioada 9 – 16 noiembrie.

Ediția din acest an a festivalului TEMPS D’IMAGE oferă o provocare publicului, aceea de a încerca să-și imagineze posibile scenarii ale viitorului într-un moment în care prezentul ne acaparează aproape total.

Publicului clujean va putea lua parte la 7 performance-uri, 6 spectacole de teatru, 3 spectacole de dans contemporan, o expoziţie video, 6 dezbateri şi lansări de carte, un film şi 3 concerte. Printre temele abordate se numără dependența de mediul virtual, schimbările economice și politice care afectează, îngrădiri ale drepturilor omului dar și revoltele care au avut loc în ultimii ani.

Printre artiștii invitați se numără și artiști din țări precum Franţa, Germania, Irlanda, Cehia, Italia și Ungaria. Creaţiile acestora urmează să fie prezentate la Fabrica de Pensule, Teatrul Maghiar de Stat, Sala Radio, Casa Tranzit, Casa TIFF, Facultatea de Teatru şi Televiziune şi Gambrinus Pub.

Festivalul TEMPS D’IMAGES își propune să lanseze idei noi și să creeze un dialog plecând de la premisa că doar prin comunicare și implicare se poate ajunge la soluții care să răspundă nevoilor societății.

Cei care vor să ia parte la acest eveniment își pot achiziționa bilete de astăzi de la Librăria Cărturești iar pentru spectacolele de la Fabrica de Pensule şi alte locaţii se pot face înscrieri la adresa rezervari@colectiva.ro. De asemenea, pentru spectacolele de la Teatrul Maghiar biletele sunt puse în vânzare la casa de bilete.

___________

Oana Alexa

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts