Tehnologie şi Inovare în Guvernare, conferinţă organizată la Cluj-Napoca

Din oraş UBB

Studenţii interesaţi de domeniul guvernării şi al industriei ITC pot lua parte la conferinţa Tehnologie şi Inovare în Guvernare, din cadrul programului de masterat Science, Technology and Innovation in Public Governance. Aceasta va avea loc sâmbătă, 25 martie, începând cu ora 10:00 în sala 101 a FSPAC, unde vor fi prezenţi reprezentanţi din Guvern şi industria ITC.

Tema propusă spre dezbatere şi programul de masterat implică o perspectivă nouă, inovatoare pentru sistemele de guvernare. În ceea ce priveşte predarea şi mentoratul sunt implicaţi practicieni cu expertiză în construcţia şi dezvoltarea sistemelor de guvernare publice şi private, precum d-nul dr. Raed Arafat, Secretar de Stat, Şef al Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (MAI), precum d-nul Bogdan Herea, CEO al Pitech Plus şi d-nul Ionel Bărbos, Business Angel și Expert Financiar.

Participarea este gratuită, iar cei care doresc sa ia parte la eveniment vor trebui să îşi confirme prezenţa la adresa contact@scitechgov.com sau la numărul de telefon 0753876906, până miercuri, 22 martie, ora 00:00. Sci-tech @FSPAC a fost demarat în 2016 şi se distinge prin tematica aplicată și interactivă care pregăteşte sistemele de guvernare pentru viitor.

Timoce Victoria/ Sursa foto: Pagina oficiala FSPAC

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts