TEDxEroilor, miercuri ultima zi pentru înscrieri

Din oraş

Tema celei de-a doua ediții a evenimentului TEDxEroilor este „Pay It Forward” și va avea loc la Cinema Victoria, în 10 decembrie. Participarea la eveniment este gratuită, dar va avea loc o selecție pe baza formularului de aplicare (http://www.tedxeroilor.com/apply/), locurile la eveniment fiind limitate la 100 de persoane. Termenul limită pentru a aplica este miercuri, 30 noiembrie.

Printre vorbitorii care vor participa la acțiune se numără Simona Baciu, fondatoarea Școlii Internaționale Cluj, Șerban Țigănaș, președintele Ordinului Arhitecților din România, Cornelius Brody, CEO iQuest, Adrian Florea, trainer și manager al Trend Consult Group, Vasile Dâncu, sociolog și fost membru al Parlamentului European, Raluca-Ioana Van Staden, cercetător și inventator, Miriam Cuibus, actriță la Teatrul Național din Cluj-Napoca și Nicolae Hâncu, președinte onorific al Federației Romane de Diabet, Nutriție, Boli Metabolice.

Vorbitorii își vor povesti experiențele de viață și vor încerca să dea mai departe acele valori și idei care i-au ghidat de-a lungul timpului. „Pay It Forward” își propune să creeze spațiul și contextul în aceste valori vor fi transmise generației tinere și comunității, în speranța că vor contribui activ la schimbarea în bine a României.

TED este o conferință anuală ce reunește lideri globali pentru a-și împărtăși ideile din orice tehnologie, medicină, design, drept, artă sau cultură.

____________

Ana Giol

 

 

 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts