Taylor Fritz și Addison Rae sunt câștigătorii turneului de tenis virtual cu scopuri caritabile ”Stay at Home Slam”

Sport UBB Radio

Taylor Fritz și Addison Rae au câștigat turneului de tenis virtual cu scopuri caritabile  ”Stay at Home Slam” duminică 3 mai, după ce i-au învins pe vedeta de tenis Kei Nishikori și DJ-ul Steve Aoki. Perechea câștigătoare a unui milion de dolari va dona banii unei organizații de caritate la alegere. Aceștia au ales No Kid Hungry”. Toți ceilalți participanți au primit, de asemenea, 25.000 de dolari pentru a-i dona organizațiilor de caritate pe care le-au ales.

Duminică, 3 mai, a avut loc turneu caritabil transmis în direct de către Mario Tennis Aces pe Facebook Gaming intitulat ”Stay at Home Slam” în cadrul căruia mai mulți jucători de tenis s-au duelat cu celebrități din lumea televiziunii, a modei sau personalități aparținând altor sporturi.

Meciul s-a jucat la dublu. Duo-ul câștigător: Taylor-Addison a concurat la sfârșitul meciului cu vedeta de tenis Kei Nishikori și dj-ul Steve Aoki pentru a câștiga finala urmărită de peste 37.000 de oameni.

Cei doi s-au reunit pentru a dona suma totală de 1 milion de dolari către ”No Kid Hungry”, o campanie națională derulată de ”Share Our Strength”, o organizație nonprofit care își propune ca misiune rezolvarea problemelor foamei și sărăciei din Statele Unite și din întreaga lume.

Taylor Fritz este un jucător profesionist de tenis din Statele Unite ale Americii, căștigător al titlului ATP (Asociația de Tenis Profesional) la simplu. La juniori, Fritz a fost numărul I mondial. Cât despre Addison Rae, aceasta este cunoscută în mediul online ca fiind a șasea cea mai urmărită persoană de pe platforma TikTok.

Fostul numărul I mondial la tenis, John McEnroe a oferit comentarii pentru fiecare meci alături de iJustine (Justine Ezarik), personalitate populară pe YouTube.

Notă: iJustine - creator de conținut pe YouTube

Întreagul turneu virtual de caritate se poate urmări aici:

Sursa: IMGTennis

Ioana Cheșu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts