Târgul de Moș Nicolae vine la Cluj în scopuri caritabile

Eveniment Social

Copii clujeni au ocazia de a-și vinde jucăriile vechi la Bazarulul lui Moș Nicolae pentru a dona o parte din bani în scopuri caritabile
În așteptarea lui Moș Nicolae copii cu vârste cuprinse între 6 și 15 ani sunt invitați să ia parte la Târgul de Moș Nicolae ce va avea loc sâmbătă, 26 noiembrie în incinta Iulius Mall.
La acest târg cei mici pot vinde jucăriile de care nu mai au nevoie sau decorații realizate de ei pe perioada de iarnă. Jumătate din sumele obținute pot fi donate pentru cauze caritabile, pentru copiii care suferă de boli grave sau pentru cei mai puțin favorizați de soartă. Cauzele caritabile pentru care vor fi donate sumele sunt alese fie de participanți sau sunt cauze promovate de eveniment.
Târgul de Moș Nicolae va avea loc între orele 11.00-16.00 iar cei care vor să participe se pot înscrie trimițând un mesaj la adresa de e-mail office@scoalainternationala.ro. Elevii clujeni se pot înscrie până vineri la ora 15.00 atât în grup cât și individual.
Evenimentul este organizat de Școala Internațională Cluj în colaborare cu Primăria municipiului Cluj-Napoca și complexul comercial Iulius Mall.

______

Oana Alexa

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts