Târgul de Crăciun „ Produs de Cluj” a ajuns la a XIII-a ediţie

Din oraş

Târgul denumit „Produs de Cluj”, organizat de Consiliul Judeţean Cluj împreună cu Asociaţia Produs de Cluj se află la a XIII-a ediţie şi invită clujenii să participe la acesta pe perioada 14-24 decembrie în parcarea Hipermarketului Cora, intrarea fiind liberă.
Deschiderea târgului va alea loc astăzi de la ora 17:00 cu un program artistic de colinde.
La târg vor participa 50 de expozanţi cu produse artizanale, icoane pe sticlă, produse prelucrate din piele, producători de brânzeturi, murături şi alte produse tradiţionale din carne.
În cadrul târgului între orele 12:00 şi 20:00 vizitatorii vor putea degusta şi achiziţiona diferite produse tradiţionale ca: miere de albine, ciocolată de casă, pâine de casă, prăjituri, dar şi multe alte produse.
Pentru producători şi pentru operatorii economici din industria alimentară acest târg reprezintă o bună oportunitate pentru a a-şi face cunoscute ofertele, în prag de sărbători.
Pentru a încânta publicul clujean pe scnă vor urca colindători ai Liceului de Artă Cluj, ai Şcolilor Populare de Artă Cluj-Napoca şi Gherla, precum şi Ansamblurile Folclorice Rapsodia Someşeană, Bucium şi Clubul Vedetelor.

________

Mădălina Gorschi

Foto: arhivă UBB Radio

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts