Târg Internațional de Universități la Cluj-Napoca

Din oraş

10369864_849295048421895_1969348031745294969_n

Cel mai mare Târg de Universități din sud-estul Europei a fost prezent ieri, 22 martie 2016, și la Cluj-Napoca, unde peste 65 de universități și școli private din România și din străinătate și-au expus oferta educațională.

Romanian International University Fair (RIUF) a avut loc la Sala Polivalentă între orele 9 și 17, interval orar în care sute de liceeni și studenți au putut afla informații despre programele de studii la nivel licență, master, dar și doctorat de la reprezentanții universităților prezente. Marea Britanie a fost țara care a avut cele mai multe reprezentanțe în cadrul târgului și a expus la 34 de standuri.

„Sunt aici pentru că m-am gândit să studiez în afară și sunt foarte interesat de viitorul meu. La târg am venit pentru ofertele celor din Statele Unite, Franța sau Marea Britanie și cred că un astfel de târg te poate ajuta să te orientezi spre o universitate anume”, a spus Robert Mitrescu, elev în clasa a X-a.

RIUF este un proiect care a început în anul 2005 fiind înființat de grupul EDUCATIVA, grup care se implică activ și în organizarea altor evenimente care să vină în sprijinul elevilor și studenților români precum Admitere Online, Universalio, Edmundo etc.

Alexandra Enășoaie / Sursa foto: facebook.com/RomanianInternationalUniversityFair

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts