Târg de joburi la Cluj

Din oraş Social

Târgul de joburi și stagii Hunting Job Day este în desfășurare la Casa de Cultură a Studenților, astăzi, până la ora 18:00.
„Acest târg denumit Hunting Job Day face un serviciu atât firmelor cât și celor care caută un loc de muncă, pentru că nu totdeauna absolvenți sau șomerii găsesc un loc de muncă foarte ușor. Sunt treizeci de firme care oferă locuri de muncă, iar locurile snt diverse, începând de la ingineri până la lucrători necalificați.” declară organizatorul Kerekes Sándor.
Târgul se adesează absolvenților, dar oferă și șansa participării la un intership într-o companie.
„Sunt pentru prima oară la acest târg și mi se pare o oportunitate foarte bună pentru a-mi găsi un job. Mi-am depus deja Cv-ul la trei firme.” a declarat un tânăr absolvent aflat la târg.
Firmele aflate la acest târg oferă tuturor celor interesați joburi accesibile atât pentru persoanele calificate, cât și pentru cele necalificate.
Un reprezentant al firmei Callcemm spune că: „Posturile pe care firma noastră le oferă sunt cele vacante, pentru cei în cautarea unui loc de muncă la nivel de județ. Procedura de aplicare pentru post este să își facă un dosar pe care să îl depună la agențiile de șomaj.”

[flagallery gid=53 name=”Targ de joburi”] ___________
Andreea Hoza
Mădălina Gorschi

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts