Swim in the Digital World – Ziua 2

Din oraş Eveniment

studenti participa la primele conferinte din programul SWIM in the digital worldStudenţii înscrişi în proiectul internaţional Swim in the digital World au început să facă cunoştiinţă cu lumea digitală.

În cadrul zilei de sâmbătă aceştia au avut parte de o introducere a consorţiului SWIM, cărui obiectiv principal este crearea unei platforme de dezbatere şi schimburi culturale care să permită difuzarea internaţională a culturii şi a inovaţiei digitale.

În cursul acestei zile studenţii au participat la o serie de cursuri precum ,,Digital Technology in Filmmaking” susţinut de profesorul Shaun Camp, sau ,,Digital Media and the Fifth Dimension” a prof. Steven Knowlton. De asemenea, studenţii participanţi la SWIM au avut o dezbatere cu Rik Vermeulen Directorul executiv la TIFF sustine o conferinta in cadrul proiectului SWIMprof Steven Knowlton sustine o conferinta in cadrul seminarului SWIM.

Seara s-a încheiat cu o cină festivă unde tinerii studenţi au avut ocazia să se cunoască mai bine.

SWIM este singurul proiect derulat în România care a primit finanţare prin Programul MEDIA al Uniunii Europene, în 2009, pe linia de finanţare iniţial training projects.

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts