Suprize pentru copii, de Zilele Clujului

Din oraş Divertisment

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, sărbătorită pe 1 iunie, Primăria va organiza în cadrul Zilelor municipiului Cluj-Napoca, o serie de activităţi educative şi sportive pentru cei mici.

Activităţile vor începe de vineri, 25 mai, de la ora 14.00, la Cinematograful Mărăşti, unde va avea loc proiecţia filmului „Kung Fu Panda”(intrarea va fi liberă atât pentru copii, cât şi pentru părinţi).

Sâmbăta, 26 mai, începând cu ora 11.00, str. Mihail Kogălniceanu se va transforma în “Lumea piticilor”, unde Asociaţia Dorcas îi va întâmpina pe cei mici cu jocuri educative, concursuri şi animaţie stradală. Tot de la ora 11.00, pe platoul Sălii Sporturilor “Horia Demian” cei mici vor învăţa să circule cu bicicleta în siguranţă, respectând indicatoarele rutiere. La ora 9:00, cei  pasionaţi de păsări vor avea ocazia să facă un tur ghidat „ Fii ornitolog pentru o zi” , împreună cu părinţii lor, la Grădina Botanică.

Activăţile vor continua şi duminică, 27 mai, la ora 11:00 când British Council îi aşteaptă pe copii în P-ţa Muzeului pentru ateliere şi jocuri în limba engleză. De la ora 12.00, str. M. Kogălniceanu va găzdui  “Orăşelul copiilor”, eveniment organizat în parteneriat cu Asociaţia Amicus.

De asemenea, de Zilele Clujului şi teatrul se mută în P-ţa Muzeului, unde Teatrul de păpuşi Puck le-a pregătit  celor mici o surpriză la ora 17.00.

Zilele municipiului Cluj-Napoca se desfăşoară în perioada 25 mai – 1 iunie 2012.

Mai multe detalii despre acest eveniment se găsesc pe www.ziledecluj.ro.

______________________

Mădălina Lavinia Vîtcă

Foto: Biroul Media al Primăriei Cluj-Napoca

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts