Studenții de la UBB votează

Eveniment

Astăzi studenții de la UBB pot să își aleagă reprezentanții în Senatul universității Babeș-Bolyai. Există candidați pentru fiecare facultate, iar pentru a putea vota, studenții trebuie să se prezinte la secțiile de votare cu propiul carnet vizat la zi și un act de identitate.  

În încinta Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării au existat încă de la prima oră, studenți pregătiți să voteze. Aceștia sunt mulțumiți de proiectul inițiat de Consiliul UBB-ului și sunt conștienți de importanța participării la vot.

De asemenea există momentan și tineri care încă nu au aflat despre proiect, însă aceștia mai au timp să voteze până la ora 19:30, la una dintre cele 6 secții de votare existente: Rectoratul Universității-sediul central, Facultatea de Știinte Politice, Administrative și ale Comunicării, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Facultatea de Litere, Cantina Hașdeu și Parcul 21.

Conform regulamentului, candidații trebuie să cunoască drepturile și obligațiile prezentate în Statutul Studentului din Universitatea Babeș-Bolyai. De asemenea conform regulamentului, aceștia au obligația de a participa la ședințele structurilor de conducere din cadrul Universităţii şi de a informa studenții din circumscripție.

___________

Ancuța Bârnă

Foto: Roxana Orha

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts