Studenții clujeni sunt invitați la JobFest

Din oraş

ELSA (The European Law Students Association) Cluj-Napoca, invită studenții la JobFest. Acest eveniment se va desfășura pe parcursul a patru zile, respectiv între 19-22 martie, în intervalul orar 12:00-16:00, la Facultatea de Drept UBB.

În cadrul evenimentului, atât studenții, cât și absolvenții vor avea ocazia să cunoască firme renumite din domeniul dreptului, care își vor prezenta ofertele de muncă și intership-urile disponibile atât din Cluj-Napoca, cât și din București.

Scopul este acela de a afla cât mai multe informații cu privire la domeniul avocaturii. Astfel, doritorii au ocazia de a lua legătura cu echipe de profesionaliști care le vor putea da răspunsuri la diferite întrebări sau nedumeriri.

ELSA Cluj- Napoca, contribuie la educația juridică, promovând totodată și responsabilitatea socială a studenților în drept și a tinerilor juriști.

Intrarea la eveniment este gratuită. Gabriela Musteață, membră ELSA Cluj-Napoca și vicepreședinte la nivel național, a declarat pentru CluJust: ”La momentul acesta, pot să spun că ELSA Cluj-Napoca este unul dintre cele mai dezvoltate grupuri locale și nu doar din ELSA România, ci din ELSA Internațional”.

– Andreea Bârsan / Sursa fotografiei: ELSA Cluj-Napoca

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts