Student News lansează „Student Music Talent”, primul concurs online de muzică

Studenti UBB Radio

Student News a lansat „Student Music Talent”, primul concurs online de muzică pentru tinerii talentați. Prin acest concurs sunt sprijiniți atât tinerii talentați cu pasiuni în industria muzicală, cât și oamenii care au nevoie de ajutor financiar în această perioadă.

Perioada de înscriere va fi între 18 mai – 24 mai, perioada inițială de voturi va fi între 25 mai și 31 mai, iar perioada finală de voturi va fi între 1 iunie și 7 iunie.

Pentru a se înscrie la acest concurs, tinerii trebuie să acceseze www.studentnews.info/student-music-talent și să respecte următoarele reguli:

Să înregistreze un video de tip cover (vocal) sau să creeze un instrumental, pe care să le urce pe una din platformele online (YouTube/Videmo/Dailymotion/Facebook/Instagram etc.), iar link-ul de pe platforma externă îl înregistrează pe pagina concursului www.studentnews.info/student-music-talent.

Vârsta permisă este cuprinsă între 18 și 27 de ani, iar concurenții trebuie să fie studenți sau elevi în clasa a 12-a.

Intrările concursului vor fi încărcate și votate pe www.studentnews.info/student-music-talent. Intrarile din concurs pot fi votate de către public, în sectiunea „Concurenți”.

Juriul va fi format din membri ai casei de discuri Roton. Vor fi două voturi separate: secțiunea de artist vocal și secțiunea de producător. Pentru fiecare secțiune (voce și producător), vor fi două etape de voturi. Etapa inițială (unde sunt votate intrările după prima săptămână) și etapa finală (unde vor fi votate intrările ajunse în finală). Voturile din ambele etape au urmatoarea pondere: 50% voturile publicului, și 50% voturile juriului.

Concursul va avea următoarele premii:

  • Locul I – posibilitatea semnării unui contract standard de artist cu Organizatorul;
  • Locul II – oportunitatea de a avea o piesă înregistrată, produsă și lansată de către Organizator;
  • Locul III – oportunitatea de a avea o piesă înregistrată și produsă de către Organizator;
  • Cel mai bun instrumental – posbilitatea semnării unui contract standard de cesiune și editare cu Roton Music Publishing.

Sursa: Students News

Mihaela Marcu

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts