Strada Eroilor invadată de pași de salsa [Galerie Foto]

Din oraş Eveniment

Aproximativ 80 de dansatori de salsa au impresionat, ieri, trecătorii de pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca. Acompaniați de muzică antrenantă, dansatorii și-au dezvăluit talentul prin mișcări și pași specifici pentru salsa, captând atenția cât mai multor persoane, care i-au putut urmări între orele 17.00 și 19.00.

Evenimentul a fost organizat de Salsa Caliente și Napoca Dance care au dorit să ofere clujenilor o mostră a ceea ce vor putea urmări la Transilvania Salsa Fest și la Competiția Internațională de Rueda De Casino, în perioada 06-09 Aprilie.

„Asta înseamnă pasiunea pentru dans, sunt oameni simpli, sunt oameni cu joburi, sunt studenți, sunt oameni cu vârste cuprinse între 18 până la 30 de ani, cursanți ai școlii noastre. Trupele care vor participa sunt formate din oameni care au minim 6-7 luni de dans în spate, și cu ei vom ieși sâmbătă, începând cu ora 19,00 la Casa de Cultură a Studenților, la campionatul național al României. Avem 11 echipe participante, 4 din Cluj, iar celelalte echipe sunt din Brașov, Timișoara și Iași.”, ne-a  declarat Alexandru Tîrt, instructor de dans la Napoca Dance.

Festivalul se află la cea de-a treia ediție în municipiul Cluj. Astăzi, la Hotel Napoca vor avea loc show-uri ale invitaţilor din străinătate precum şi ale celor mai renumite şcoli de salsa din ţară, iar sâmbătă se va desfășura la Casa de Cultură a Studenţilor concursul internaţional, aflat la a 7-a ediţie. Spectacolul este deschis tuturor clujenilor.

  [flagallery gid=30 name=”Gallery”]

_____________

Alexandra Onița

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts