Ștefan Dimitriu, șeful Camerei de Comerț Cluj, pus sub control judiciar

Administraţie Din oraş

14

ConformZiua de Cluj, președintele Camerei de Comerț și Industrie a fost pus sub control judiciar de către procurorii DNA Alba, în urma unor acuzații de contrasemnare a unor documente falsificate.

Ștefan Dimitriu, administrator al societății Napoca Construcții, ar fi câștigat licitația pentru proiectul și construcția „Stației de Epurare a Apelor Menajere pentru localitatea Ocna Sibiului” în urma acțiunii de contrasemnare a documentelor falsificate.

„Despre documentele depuse în cadrul procedurii a luat cunoştinţă inculpatul Dimitriu Ştefan Florea, în calitate de administrator al SC De Construcţii Napoca SA, care le-a contrasemnat, inclusiv pe cele falsificate, deşi la dosarul de achiziţie a fost identificată o împuternicire prin care era mandată o altă persoană pentru semnarea oricărui document din procedura atribuirii contractului. În urma verificărilor efectuate, a rezultat că această persoană nu a semnat niciun document în numele SC De Construcţii Napoca SA”

se arată în referatul DNA, citat de Ziar de Cluj.

În urma celor constate de către procurorii DNA Alba, s-a dispus punerea în mișcare a urmăririi penale a șefului CCJ Cluj, urmată de punerea sub control judiciar pentru 60 de zile.

Pe perioada controlului judiciar, Dimitriu trebuie să se prezinte la organul de urmărire, la judecătorul de cameră preliminară sau la instanţa de judecată ori de câte ori este chemat, să informeze de îndată organul judiciar cu privire la schimbarea locuinţei şi să se prezinte la organul de poliție desemnat cu supravegherea sa, conform programului de supraveghere întocmit de organul de poliţie, anunță Ziua de Cluj.

– Alexandra Boierean / Sursa fotografiei: Gazeta Afacerilor

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts