Start în lupta pentru primărie

Administraţie Din oraş

Teorod Pop-Puşcas, candidatul PSD la primăria Cluj-NapocaCandidaţii celor două partide aflate la guvernare, Sorin Apostu şi Teodor Pop Puşcaş, dar şi cel al principalei formaţiuni  de opoziţie, Marius Nicoară, şi-au prezentat weekend-ul acesta ofertele electorale.

Startul campaniei pentru câştigarea funcţiei de primar al muncipiului Cluj-Napoca a fost dat sâmbătă de premierul Emil Boc. Acesta a participat la lansarea candidatului PD-L, Sorin Apostu, alături de Ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, şi de Ministrul Dezvoltării Generale şi al Locuinţelor, Vasile Blaga. Evenimentul a inclus şi un spectacol folcloric susţinut de Dumitru Fărcaş, Sava Negrean Brudaşcu şi Aurel Tămaş.Sorin Apostu candidează pentru funcţia de primar din partea PD-L

Socia-democratul Teodor Pop Puşcaş a anunţat că îşi doreşte o altfel de relaţie cu alegătorii şi îi invită pe aceştia la discuţii privind problemele cu care se confruntă. Teodor Pop Puşcaş va organiza întâlniri cu cetăţenii în cadrul programului „Te aştept la o cafea sau la un ceai”. Aceştia sunt aşteptaţi zilnic, începând cu ora 10, într-o cafenea sau într-un restaurant din oraş, programul acestor întâlniri putând fi consultat pe site-ul candidatului.

Marius Nicoară, candidatul PNL la funcţia de primar al ClujuluiCandidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului, Marius Nicoară, propune clujenilor un plan economic anticriză. Acesta urmăreşte stimularea investiţiilor şi protecţia socială a cetăţenilor, obiectivul major fiind atragerea fondurilor europene pentru proiecte de infrastructură, din zona turismului sau a serviciilor. Pentru a pune în aplicare planul economic, Marius Nicoară intenţionează să colaboreze nu doar cu autorităţile judeţene, ci şi cu premierul Emil Boc.

Campania electorală pentru alegerea unui nou primar al municipiului va dura două săptămâni, urmând să se încheie la data de 14 februarie. Şi-au depus candidatura pentru Primăria Cluj-Napoca Teodor Pop Puşcaş (PSD), Sorin Apostu (PD-L), Marius Nicoară (PNL), Călin Oancea (PNŢCD), Gheorghe Oros (PAS), Gheorghe Aştileanu (PNG-CD), Gergely Balasz (PCM), Laszlo Csaba (Partidul Verde) şi independentul Grigore Pop.

Alina Radulov

Foto: Otilia Chiş

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts