Stanton Warriors, Télépopmusik și James Zabiela pe scenă la Electric Castle

Din oraş Divertisment

Aceștia sunt printre puținii artiști de muzică electronică prezenți la prima ediție a festivalului de muzică live și electronică de la Castelul Bánffy.

Evenimentul va avea loc în aer liber, pe scenele Castelului Bánffy din Bonțida (jud. Cluj). Spectacolul va dura 3 zile, în perioada 21-23 iunie 2013, unde vor fii prezenți 40 de artiști naționali și internaționali.

Télépopmusik este una dintre trupele internaționale prezente pentru prima dată în România. Trupa franceză a fost nominalizată la US Grammy Awards, la categoria ”Best Dance Track”.

James Zabiela, caracterizat ca fiind un geniu al muzicii electronice și-a confirmat și el prezența pe scene festivalului. Acesta a ajuns în topul celor mai talentați și apreciați DJ de pe glob.

Printre ceilalți invitați prezenți se numără și Pendulum, A.Skillz vs. Krafty Kuts, Dub Pistols Live și Suie Paparude.

În avanpremiera festivalului, organizatorii pregătesc pentru 6 aprilie un spectacol de muzică, lumini, lasere, CO2 și confetti cu adevărat special. “Disco modern”  îi are ca invitați speciali pe DJ Shvr, Addo și Detour și va avea loc în parcarea subterană de la Cluj Arena.

Electric Castle pune la dispoziție doritorilor abonamente avantajoase pentru perioada festivalului începând cu suma de 100 lei. Acestea pot fi achiziționate de pe Eventim, de la Bohha Bar și Boiler Club.

___________

Bârnă Ancuța

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts