Spectacol în aer liber pentru copiii clujeni

Din oraş Divertisment

Copiii au astӑzi ocazia sӑ participe la „Joonior Park”, la Cluj-Napoca, un eveniment în care cei mici pot deveni artiști pentru o zi. Evenimentul se desfӑșoarӑ în aer liber, așa cӑ cei mici sunt invitați sӑ petreacӑ o zi frumoasӑ alӑturi de alți copii.

„Joonior Park” este organizat de Fundația Românӑ pentu Copii, Comunitate și Familie (FRCCF), cu sprijinul Primӑriei Municipiului Cluj-Napoca. Cea de-a 10-a ediție are loc în Parcul Central al orașului si pregӑtește copiilor activitӑți precum: face painting, atelier de creatie, frizuri trӑsnite, desen cu ciocolatӑ, spectacole și concerte realizate de copii și multe altele.

Pânӑ la ora 18, cei mici sunt așteptați împreunӑ cu pӑrinții sӑ profite de vremea frumoasӑ și sӑ intre într-o lume a poveștilor: „Le-am pregӑtit întreceri sportive, ștafete, alergare în saci, popice. Îi așteptӑm pe toți sӑ vinӑ, acest eveniment nu este dedicat doar copiilor din FRCCF, avem premii pentru toatӑ lumea.”, a declarat Ioana Roșca, organizator și membru al FRCCF.

Pânӑ în prezent, „Joonior Park” este deținӑtor de douӑ recorduri mondiale, omologate de World Record Academy: „Cel mai mare desen din lume pe asfalt” și „Cel mai lung concert din lume susținut de copii”.

______

Denisa Pop

Diana Roman

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts