SMILEY: „Noi încercăm să descriem un pic viața noastră «dincolo de cuvinte», adică dincolo de ce vedeți voi la televizor.”

UBB Radio

Concertul artistului cu atât de mult lipici la public, Smiley, s-a lăsat puțin așteptat aseară, la Iulius Mall Cluj. Chiar dacă solistul a urcat pe scenă la ora 19:00, cu o oră înainte în incinta mall-ului nu se mai putea arunca nici măcar un ac. Clujenii l-au primit cu mult entuziasm, cu multă căldură, cântând și dansând alături de acesta fiecare hit interpretat. 

În timpul concertului, un moment deosebit a fost cel în care solistul a fost surprins de apariția părinților Adrielei, fosta lui parteneră din cadrul emisiunii Dansez pentru tine. Smiley a fost piesa de  rezistență în  cadrul evenimentului „Prințesă de ziua ta, organizat de Iulius Mall Cluj cu ocazia zilei de 8 Martie.

Reporter : Cum ți se pare publicul clujean, în comparație cu alte orașe din țară?

Smiley: Nu-mi place să compar, orașele sunt diferite și oamenii se manifestă în funcție de cum sunt ei. Dar la Cluj intodeauna m-am simțit  bine. În general mă simt bine cu publicul român, interacționăm bine. Probabil că aici la Cluj am mai mulți oameni care mă plac și mă bucur foarte tare. Îmi place mult Clujul!

 R: Dintre postura de compozitor, producător sau cea de cântăreț, în care dintre ele te simți cel mai bine? 

Smiley: În fiecare postură mă simt bine pentru că fiecare aduce un lucru în plus în viața mea și mă reprezintă : scena, producatia muzicală, compoziția și management-ul artiștilor. Sunt forme de manifestare.

R: Deci dacă ar fi să faci o singură alegere, ar fi imposibil, pentru că toate fac parte din tine.

Smiley: Da, e foarte greu să aleg să fac una dintre ele. La un moment dat probabil că vor rămâne mai puține, dar nu știu exact ce.

 R: Piesa ,, Dincolo de cuvinte” cu Alex Velea,  ai putea să ne-o descrii în câteva cuvinte? Ce reprezintă ea pentru tine?

Smiley: Noi am descris un pic viața noastră dincolo de cuvinte, adică dincolo de ce vedeți voi la televizor. Oamenii vorbesc foarte mult și au impresii de multe ori greșite, eronate, exagerate despre ceea ce facem noi sau despre felul în care am ajuns noi, unde am ajuns. Și am vrut așa, să povestim despre noi și despre viața noastră. Mai mult am făcut-o pentru noi și pentru oamenii care ne știu de mult timp. În clip, am vrut să arătăm o frântură din viața noastră, care e absolut normală. Noi suntem absolut normali. De prea multe ori oamenii au așa o viziune despre viață noastră care nu are nicio legătură cu realitatea și tocmai de asta încercam să le arătăm exact cum suntem noi.

  R: Împărtășește-ne te rog planurile tale profesionale de viitor.

Smiley: Noi avem extrem de multe piese de scos anul ăsta, împreună cu gașca Hahaha. Proiectul cu Alex Velea o să continuie, la un moment, probabil, că o să strângem mai multe piese și o să facem și un album împreună. O să scoatem și câteva piese singuri vara asta, eu separat, el separat, care sunt deja gata.

 R: De 8 Martie anul acesta, cine a primit cele mai frumoase buchete de flori de la tine ?

 Smiley: Colegele noastre de la Hahaha, artiste, colaboratoare și mama.

 R: Dacă tot suntem într-un oraș pur studențesc, care este mesajul tău pentru studenții clujeni?

 Smiley: Le urez sesiune ușoară, mult succes și distracție frumoasă la vară! 

[flagallery gid=64 name=Gallery]

____________

Raluca Anita

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts