Smartphone-urile Samsung Galaxy A6 și A6 Plus au fost lansate

Tech

Terminalele Midrange Samsung Galaxy A6 și A6 Plus cu ecran Infinity au fost lansate printr-un comunicat de presă online.

Samsung Galaxy A6:

Terminalul vine cu un ecran Super Amoled cu raport de aspect 18.5:9 care oferă rezoluția HD+ de 1480 x 720 pixeli la diagonala de 5,6 inch.

Procesorul inclus este un Exynos 7870  octa-core de 1.6 GHZ care lucrează cu 3 GB memorie Ram pe versiunile cu memorie internă de 32 GB și 4 GB de RAM pe versiunile cu stocare de 64 GB. Pentru cine vrea și mai multă memorie, există un slot micro SD.

La capitolul cameră Samsung Galaxy A6 are o cameră frontală de 16 Megapixeli cu focus fix cu deschidere de F/1.9, iar în spate camera principală având aceeaș rezoluție, dar cu o deschidere F/1.7 având Autofocus. Bateria este o unitate de 3000 mAh care cu Android 8.0 Oreo duce o zi de utilizare datorită funcțiilor care optimizează consumul energiei în funcție de ce aplicații rulează pe dispozitiv.

Conectivitatea include Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2, 4G LTE cat.6 și aGPS. Unele modele vor sosi cu NFC. Prețul pe piața europeană va fi de 309 Euro.

Sursa foto: sammobile.com

Fratele mai mare, Samsung Galaxy A6 Plus are un display Super Amoled de 6  inch cu raport de aspect 18.5:9  care rulează la rezoluție FHD+ (2220 x 1080 pixeli).

De această dată, camera principală lui Samsung Galaxy A6 Plus promite mai mult prin faptul că este un set up dual compus dintr-un senzor de 16 Megapixeli cu deschidere f/1.7, autofocus și un senzor de 5 Megapixeli (deschidere f/1.9 având focus fix).

Camera frontală, adică cea de pe față/selfie , vine cu o rezoluție de 24 Megapixeli  cu deschidere f/1.9 și focus fix.

Procesorul de la interior este un Octa-core  de 1,8 GHz, memoria RAM este de 3 GB cu 32 GB memorie internă și 4 GB cu 64 GB, prezent este și slotul Micro SD pentru extinderea spațiului de stocare.

Bateria modelului Samsung Galaxy A6 Plus are o capacitate de 3500 mAh.

Conectivitatea este alcătuită din 4G LTE Cat.6, Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 4.2 și jack audio lucru care îi bucură pe cei care vor să își conecteze telefonul la un sistem audio sau dețin o pereche de căști. Ambele terminale vin cu tehnologie Dolby Atmos audio și Scanner de amprente.  Prețul de comercializare este de 359 Euro.

Povestea seriei A de la Samsung a început în 2015 când compania a lansat modelele a3 și a5 care s-au vândut neașteptat de bine. Văzând că seria a avut succes tradiția a continuat și în următorii ani. Seria A împrumută o parte din designul vârfului de gamă din anul anterior și o parte din specificații. De exemplu Seria Galaxy A  din 2018 a împrumutat o parte din design-ul lui S8.  Sursa foto: gadgets.ndtv.com

– Jozsef Hăinală / Sursa fotografiei: sammobile.com 

leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

related posts